Sunday 13 August 2017

Dino's..feestjes.....en medailles

Dino’s dino’s dino’s

Een tijd terug was mijn oudste zoon jarig en organiseerden we een dino verjaardagsfeestje voor hem. Vantevoren had ik wat op internet gespeurd en kwam daarbij op leuke spelletjes uit. Niet te moeilijk en vooral met een dino thema. Maar als je even nadenkt kun je ze ook makkelijk uitbouwen naar een ander thema.
Zoonlief hoorde het allemaal een beetje aan en zag ook 2 grote planken in de keuken verschijnen waar mama op de ene een T-rex schilderde en op de andere alleen nog maar een triceratops van hem mocht komen. Ga er maar aan staan, maar met een beetje hulp van pinterest werden het leuke dino’s. De avond voor het feestje vroeg zoonlief, terwijl mama nog genoeg te doen had, of hij en zijn vrienden ook een prijs konden winnen op het feestje. Want hij wilde wel graag een medaille. Maar dan wel graag eentje met glitter en een 1 erop en met dino’s. Die kan jij toch wel maken mama?
Ach en wat doe je dan…..
Dan kruip je inderdaad nog even op zolder achter je knutsel tafel en fabriceer je nog even 9 medailles met glitters, enen en dino’s


Zoonlief vond ze geweldig. En de andere jongens ook. Want uiteraard wonnen ze allemaal de nummer 1 prijs, inclusief een glitter 1 en dino’s.

Wil jij ook een dino feest organiseren voor je kind....en wil je eens geen uitnodigingen en dergelijke kopen in de winkel? Je kunt ze bij mij ook bestellen en uiteraard ook medailles voor dit thema. Neem contact met me op voor meer details. Succes verzekerd!

No comments:

Post a Comment